"Voor Opbouw en Verkoop van Biohort Producten in Nederland"

Smart Base PLUS

Optimale oplossing voor hellingen en weilanden

bodemfundament met schroeven en frame en bodemplaat!

Een Smart Base PLUS (nieuwe naam van Grondschroeffundament) is een ultieme (maar dure) oplossing als fundering, maar vooral geschikt als er geen vloer ligt, dus op zand of gras, en de klant gewoon geen verdere voorbereiding wil treffen voor de montage van zijn Biohort tuinhuis.

Voor veel klanten is het leggen of laten leggen van een goede vloer een hele toer! Als de klant het zelf doet, moet er behoorlijk wat gesleept worden: zand, tegels, of beton, een heel project. Als men het door een hovenier of stratenmaker laat aanleggen is het niet voordelig en moet dit afgesproken en geregeld worden.

Alles in één: vanaf 2017 kan voor elk model (Tuinkast, Europa, Avant Garde en Highline) een bodemfundament meegeleverd worden en wij kunnen dat plaatsen.

Het kan op elke plek in de tuin worden aangelegd, ook op oneffen plekken. De schroeven worden 55 cm in de grond gedraaid en vormen de steunpunten voor het frame. De vloer kan door stelschroeven waarmee deze schroeven in de aarde verbonden worden, volkomen waterpas worden gelegd. In het frame worden aluminium lamellen gelegd. Daarop kan het tuinhuis worden gemonteerd. Het tuinhuis staat zo ook aan alle zijden iets hoger dan de directe omgeving zodat van inloop van regenwater geen sprake is.

Deze oplossing heeft veel voordelen. Het bespaart de aanschaf van een bodemframe en bodemplaat en de aanleg van een betonnen of stenen vloer en ook bespaart het tijd:

U bent in een middag of morgen klaar omdat fundament en berging in een keer worden geleverd en aangelegd/ opgebouwd.

De opbouw van het Grondschroef-fundament ziet er als volgt uit: